Hírek

Elérhetőségek

Nyári diákmunka 2021

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Inárcs Nagyközség Önkormányzata 2021. július 1. és 2021. augusztus 31. közötti időszakban a korábbi évekhez hasonlóan a Pénzügyminisztérium által koordinált „Nyári diákmunka 2021” elnevezésű munkaerőpiaci programban vesz részt.

 

Napi 6 órás munkaidőben korlátozott számban tudjuk alkalmazni a diákokat parkgondozási vagy adminisztratív munkakörben.

 

A programban a 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok vehetnek részt. A havi munkabér bruttó 125.550 Ft.

 

A jelentkezést a munkaugy@inarcs.hu e-mail címre kell megküldeni 2021. június 25-ig az alábbi tartalommal:

  • név, születési hely és idő, lakcím, telefonszám
  • mely oktatási intézményben és milyen szakon tanul
  • mely időszakban (július 1-31., vagy augusztus 1-31.) és milyen jellegű munkakörben szeretne dolgozni

 

A jelentkezések elbírálásáról a diákok e-mailben értesítést kapnak, amelyben a további teendőikről is tájékoztatjuk őket. Felhívjuk a tisztelt pályázók figyelmét, hogy az önkormányzat fenntartja a jogot az alkalmazott diákok létszámának változtatására a támogatotti létszám függvényében, amely jelen hirdetmény közzétételekor még nem ismert.

 

A foglakoztatás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák közvetítést kérőként a lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán (Dabasi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály) nyilvántartásba vetesse magát. Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell - a munkaviszony kezdete előtt - a járási hivatalban meg kell jelenni a programba vonásának előfeltételét jelentő regisztráció érdekében.

16-18 év közötti  diákok esetében a regisztrációhoz törvényes képviselő hozzájárulása is szükséges, ezért kérjük, hogy ezen korcsoport valamelyik szülővel együtt jelenjen meg.

 

Inárcs Nagyközség Önkormányzata