Hírek

Elérhetőségek

2021. évi régiós családi nap

Kedves Inárcsiak !

Az Inárcsi Nagycsaládosok Szeretet egyesületének szerevezésében kerül megrendezésre 2021.06.26-án (szombaton) a régiós családi nap, az egyesület táborában. A rendezvényen számos gyermekprogram, különféle bemutatók és kézműves foglalkozások, főzőverseny, büfé, ugrálóvár és játszótér várja a kikapcsolódni, szórakozni vágyókat. A rendezvényre mindenkit szeretettel várunk!

A 2020. évi családi napról készült beszámolót és fényképeket megtekinthetik az egyesület honlapján: http://insze.hu/csaladi-nap-2020/

Részvételi szándékukat a csatolt kérdőív kitöltésével előre jelezhetik, ezzel megkönnyítve a szervezők munkáját, gyorsabbá, gördülékenyebbé téve a helyszíni regisztrációs folyamatot.

A regisztrációs díj személyenként 500 Ft (5 éves kor alatt ingyenes) amely díj tartalmazza az ebédet, családonként egy tombolát (fődíj: egy hetes nyári ottalvós tábor), valamint családonként két RZR homokfutó kupont (melyet 1-1 személy 1-1 menetre használhat fel

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSd.../viewform

A jelenlegi szabályozás alapján, szabadtéri rendezvény esetén 500 fő létszám alatt NEM KELL védettségi igazolvánnyal rendelkezniük a résztvevőknek. Várunk mindenkit csodás környezetben az erdő közepén!

(Nagycsaládos Tábor - 2212, Pótharasztpuszta 0217/13 hrsz.)

A régiós családi napot követően, 2021.06.26-án este 19:00-tól az Inárcsi Nagycsaládosok Szeretet egyesülete, Inárcs Nagyközség Önkormányzata támogatásával megrendezi az első erdei bált, amelyre mindenkit szeretettel várunk!

A zenéről és a jó hangulatról a Jerzsele Family gondoskodik!

Belépőjegyek elővételben megvásárolhatóak a K+K Benzinkúton és az Azúr üzletben!

Csatolmány(ok):