Hírek

Elérhetőségek

Dr. Duhaj Szilvia fogorvos tájékoztatója 2020.09.21.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisztelt Inárcsi Lakosok!

Tisztelt Pácienseink!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a kialakult járványügyi helyzetre és az eddigi megkeresések magas számára való tekintettel rendelőnkben ideiglenesen szünetel az új esetek fogadása. Megkérjük Önöket tisztelettel, amennyiben nincsen akut panaszuk, legkorábban november utolsó hetében jelentkezzenek telefonon időpont egyeztetés céljából.

Törekszünk arra, hogy a már megkezdett kezeléseket minél hamarabb ellássuk, ezáltal helyet biztosítva az új esetek fogadására. A fogorvosi ellátás a koronavírus terjedését tekintve egy magasabb rizikócsoportba tartozik, ezért szükségszerű a páciensek között időt hagynunk a rendelőhelyiség alapos fertőtlenítésére és szellőztetésére, valamint ezzel elkerülhető az is, hogy a váróteremben összetorlódjanak a betegek. Emiatt sajnos csökkentenünk kell az egy nap alatt ellátásra kerülő betegek létszámát. Kiemelt fontosságú, hogy kizárólag telefonon történő időpont egyeztetést követően jöjjenek el a rendelőbe.

A Monori Tankerület döntése alapján az iskolafogászat ideiglenesen szünetel, elmaradnak a csoportosan tartott szűrővizsgálatok.

Az akut panaszokat természetesen továbbra is ellátjuk. Kérjük Önöket, hogy akut, hirtelen fellépő panasz esetén először telefonon keressék fel a rendelőt, és a megadott időpontban jelenjenek meg a rendelésen.

Néhány fontos szabály:

- Amennyiben láza, hőemelkedése van, vagy Önnél a koronavírus fertőzésre jellemző egyéb tünetek jelentkeznek, keresse fel telefonon háziorvosát és a fogászati kezelést halassza el!

- A rendelőbe/váróterembe kizárólag maszkban lehet belépni.

- A váróteremben elhelyezett kézfertőtlenítővel a kéz fertőtlenítése kötelező.

- Egyedül érkezzen, kísérő nélkül (gyermekek egy kísérővel).

- A váróteremben törekedjenek a kellő távolság betartására.

 

Rendelő elérhetőségei: 06-29-371-050, fogorvos.inarcs@gmail.com

Rendelési idő:

H:   13-18

K:     9-13

SZ:   9-13

Cs: 13-18

P:    9-13

 

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

dr. Duhaj Szilvia

fogorvos