Hírek

Elérhetőségek

FELHÍVÁS PARTNERSÉGI VÉLEMÉNYEZÉSRE TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK FELÜLVIZSGÁLATA

FELHÍVÁS PARTNERSÉGI VÉLEMÉNYEZÉSRE

Településrendezési eszközök FELÜLVIZSGÁLATA

 

Inárcs Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének a településfejlesztéssel, településrendezéssel és a településkép alakításával összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 5/2017. (III. 30.) önkormányzati rendelete alapján a partnerségi egyeztetésben résztvevők körét tájékoztatom, hogy folyamatban van a nagyközség településrendezési eszközeinek felülvizsgálata.

A településrendezési eszközök egyeztetése a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) alapján teljes eljárással történik.

A Rendelet szerint teljes eljárás esetén a polgármester az elkészült településrendezési eszközök tervezetét véleményezteti a partnerekkel.

A fentiek alapján tájékoztatom a település lakosságát, a partnerségi egyeztetésben résztvevők körét, hogy az elkészült dokumentumok megtekinthetők elektronikusan a www.inarcs.hu honlapon.

Amennyiben a településrendezési eszközök módosításával kapcsolatban véleményt, észrevételt, illetve javaslatot kíván tenni, úgy a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 42. § (1) bekezdésében, továbbá a településfejlesztéssel, településrendezéssel és a településkép alakításával összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 5/2017. (III. 30.) önkormányzati rendeletben foglaltak szerint a mellékletként feltöltött munkaközi tájékoztatóban foglaltakkal kapcsolatban, ezen közzététel megjelenésétől számított 30 napon belül – azaz 2021. augusztus 5-től 2021. szeptember 3-ig – szíveskedjen megtenni.

 

Észrevételt tenni, illetve véleményt nyilvánítani írásban, elérhetőségeik (e-mail cím, telefonszám) megadásával, a fent ismertetett határidőig az alábbi módon lehet:

 

A módosítással kapcsolatos lakossági fórum:

  • időpontja: 2021. augusztus 16. 18:00,
  • helyszíne: Zrumeczky Dezső Művelődési Ház és Könyvtár

      2365 Inárcs, Bajcsy-Zsilinszky út 94.

 

 

I n á r c s, 2021. augusztus 4.

 

 

                                                                                                             dr. Gál Imre

                                                                                                             polgármester

Csatolmány(ok):