Hírek

Elérhetőségek

Magyar Falu Program – Felelős állattartás elősegítése 2021

Magyar Falu Program – Felelős állattartás elősegítése 2021

 

Örömmel értesítem a Tisztelt lakosságot, hogy a Magyar Falu Program keretében 2021-ben meghirdetett Felelős állattartás elősegítése - 2021 című, MFP-FAE/2021 kódszámú pályázati kiírásra 1.327.657 Ft támogatást nyertünk.

Tájékoztatom az előzetes igényfelmérésben résztvevőket, hogy a benyújtott igénylések közül csak azok részesültek támogatásban, amelyekben a jelen pályázat keretében ivartalanításra kerülő állatok veszettség elleni védőoltása és/vagy transzponderrel történő megjelölése szerepelt. Azon állatok esetében, amelyek jelen pályázat keretében nem kerülnek ivartalanításra a további beavatkozások költsége sem támogatható, tehát a már korábban ivartalanított állatok beavatkozásai (oltás / mikrochip) jelen pályázati összegből nem támogathatóak.

Az elnyert támogatás az előzetes igényfelmérésben résztvevők háziállatainak beavatkozásaira szolgál, további igényeket jelenleg nem tudunk fogadni.

A pályázat résztvevőit postai levél útján értesítjük.

A pályázati összegből 64 kisállat ivartalanítása-, illetve (szükség szerint) transzponderrel és veszettség elleni védőoltással történő ellátása valósul meg.