Hírek

Elérhetőségek

KEHOP-5.2.9-16-2016-00127

Kép

Tisztelt Lakosság!

Örömmel értesítem Önöket, hogy településünk önkormányzata egyes épületeinek energiahatékonysági felújítására és megújuló energiaforrás hasznosítására beadott pályázatunk támogatást nyert 100%-os támogatási intenzitással:

„Örömmel értesítjük, hogy a Pályázatos épületenergetikai felhívás a közép-magyarországi régiótelepülési önkormányzatai számára c. felhívására benyújtott, KEHOP-5.2.9-16-2016-00127 azonosítószámmal nyilvántartott támogatási kérelmét az Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság vezetője 113 238 526 Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte.”

A fejlesztés magába foglalja a Tolnay Lajos Általános Iskola és főzőkonyha, a Boglárka Néphagyományőrző Óvoda és a Cziffra György Zeneiskola energiahatékonysági épületenergetikai felújítását.

Magyarországon az energiafelhasználás mintegy 40%-a épületekben történik. Ha ezeket jól szigeteljük, és megújuló energiaforrásokat használunk, gyermekeink, unokáink nemzedékeinek energiabiztonságát is megteremtjük. A projekt megvalósításával hozzájárul az érintett épületek épületenergetikai fejlesztési céljának eléréséhez, valamint az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.

A támogatási szerződés 2017. augusztus 16-án került aláírásra. A kivitelezés 2018 májusában kezdődött, a teljes projekt 2018 őszén zárult le.

Csatolmány(ok):