Hírek

Elérhetőségek

Polgármesteri Közlemény

Tisztelt Szülők !

A koronavírus-járvány terjedésének megelőzése céljából, a mai napon az intézményvezetőkkel folytatott egyeztetést követően úgy döntöttünk, hogy a fenntartó, Inárcs Nagyközség Önkormányzata 2020.03.17-től határozatlan időre, további intézkedésig BEZÁRJA az Inárcsi Tipegő Bölcsődét és a Boglárka Néphagyományőrző Óvodát.

Tájékoztatjuk a szülőket, hogy az elrendelt veszélyhelyzet alapján március 16-án, hétfőn az óvoda és a bölcsőde fogadja azokat a gyerekeket, akiket a szülők ilyen rövid idő alatt nem tudnak elhelyezni.

Az intézményvezetők igyekeznek minden érintett szülővel felvenni a kapcsolatot. Kérjük a tisztelt szülőket, hogy jelezzék az intézményvezetőknek hogy gyermekük felügyeletét és étkeztetését a továbbiakban meg tudják e-oldani. Ebben a rendkívüli helyzetben a családokkal továbbra is együttműködünk és a szükséges segítséget megadjuk. Igény esetén az étkezést biztosítjuk azok számára, akik igényüket előre jelzik az intézményvezetők felé. Kérem, hogy az iskolás gyermekek szülei a Tolnay Lajos Általános Iskola honlapján talalható közlemény szerint járjanak el.

Kérem önöket, hogy a járványügyi előírások betartására fokozottan ügyeljenek, a kialakult helyzetben a gyermekek ténylegesen otthon tartózkodjanak. Mindannyiunk közös érdeke, hogy a megelőző intézkedések eredményeként községünkben továbbra se legyen megbetegedés! A kormányzati intézkedésekkel és a hatályos jogszabályok változásával kapcsolatban folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket itt, és az Önkormányzat hivatalos honlapján.

Kérem a tisztelt szülők együttműködését és megértését !

További információ érdekében keressék az Inárcsi Tipegő Bölcsőde és a Boglárka Néphagyományőrző Óvoda intézményvezetőit.

dr. Gál Imre