Hírek

Elérhetőségek

Szociális tábor

Tisztelt Szülők!

 

Inárcs Nagyközség Önkormányzata és a Zrumeczky Dezső Művelődési Ház és Könyvtár szociális táboroztatást szervez 6 és 12 év közötti gyermekek számára 2020. július 13 és július 17 között. A korábbi évektől eltérően a tábor az Inárcsi Nagycsaládos Táborban kerül megrendezésre az Inárcsi Nagycsaládosok Szeretet Egyesület felajánlásának köszönhetően. A szociális táborozáson való részvételhez elsősorban azoknak a gyermekeknek szeretnénk segítséget nyújtani, akiknek egyéb nyári táboron való részvételét a családja nehezen, vagy nem tudja biztosítani.

A mellékelt formanyomtatványt kitöltve és aláírva kell eljuttatni a Polgármesteri Hivatal szociális csoportjához 2020. június 15-ig az alábbi igazolásokkal együtt:

 

- az igénylő és a családjában élők havonta rendszeresen mérhető jövedelméről a kérelem benyújtását megelőző egyhavi nettó munkabér, gyermekek után járó ellátások.

 

- A nem havi rendszerességgel szerzett, illetve vállalkozásból szerzett jövedelem esetén a kérelem benyújtásának hónapját közvetlen megelőző tizenkét hónap alatt szerzett jövedelem egyhavi átlagát kell figyelembe venni.

 

 

Inárcs Nagyközség Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala