Hírek

Elérhetőségek

Felhívás szociális táboroztatásra


Tisztelt Szülő!


 

Inárcs Nagyközség Önkormányzata és a Zrumeczky Dezső Művelődési Ház és Könyvtár szociális táboroztatást szervez 6 és 12 év közötti gyermekek számára 2024. július 15. és július 19. között. A tábor a Zrumeczky Dezső Művelődési Házban kerül megrendezésre, ahol sok színes programmal várják a gyermekeket. A szociális táborozáson való részvételhez elsősorban azoknak a gyermekeknek szeretnénk segítséget nyújtani, akiknek egyéb nyári táboroztatását vagy nyaralását a családja nehezen, vagy egyáltalán nem tudja biztosítani.

A mellékelt formanyomtatványt kitöltve és aláírva kell eljuttatni a Polgármesteri Hivatal szociális csoportjához 2024. június 20. 17:00 óráig az alábbi igazolásokkal együtt:


 

az igénylő és a családjában élők havonta rendszeresen mérhető jövedelméről a kérelem benyújtását megelőző egyhavi nettó munkabér, gyermekek után járó ellátások.


 

- A nem havi rendszerességgel szerzett, illetve vállalkozásból szerzett jövedelem esetén a kérelem benyújtásának hónapját közvetlen megelőző tizenkét hónap alatt szerzett jövedelem egyhavi átlagát kell figyelembe venni.


 


 

Inárcs Nagyközség Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala


 

Csatolmány(ok):