Hírek

Elérhetőségek

INÁRCS NAGYKÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK VÉGSŐ SZAKMAI VÉLEMÉNYEZÉSI ELJÁRÁSA ELINDULT

 

 

INÁRCS NAGYKÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK VÉGSŐ SZAKMAI VÉLEMÉNYEZÉSI ELJÁRÁSA ELINDULT

 

 

 

 

 

Tisztelt Inárcsi Lakosok!

 

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 40.§ (1) bekezdésében foglaltaknak megfelelően a Pest Megyei Kormányhivatal Állami Főépítésze számára megküldtük Inárcs Nagyközség településrendezési eszközeinek tervezetét végső szakmai véleményezés céljából.

 

A dokumentáció tartalmazza a településrendezési eszközök tervezetét, a Korm. rendelet 36.§ szerinti teljes eljárásra beérkezett valamennyi véleményt, valamint az ezek elfogadásáról vagy el nem fogadásáról szóló, a Korm. rendelet 39.§ (2) bekezdése szerinti képviselő-testületi döntést. A tervezet államigazgatási egyeztetésével párhuzamosan a partnerségi egyeztetés is lezárult.

 

A véleményezési szakasz lezárásáról szóló önkormányzati döntést, mely tartalmazza az egyes vélemények elfogadását és el nem fogadásának indoklását, valamint az egyéb véleményezési szakaszban keletkezett dokumentumokat a végső szakmai véleménykérő dokumentáció melléklete tartalmazza.

 

Az Állami Főépítész záró szakmai véleményének kézhezvételét követően Inárcs új településrendezési eszközei elfogadásra kerülhetnek.

 

 

Inárcs, 2021. december 13.

 

 

dr. Gál Imre

polgármester

 

 

 

(Csatolmányok 1.-7.)